domingo, 19 de noviembre de 2017

Sala d´Escalada Batec, Sant Quirze del Vallès (Barcelona).

Logo

Sala d´Escalada Batec.

Sala d´Escalada Batec. (Rebeca).

Sala d'Escalada Batec és una sala d'situada a Sant Quirze del Vallès. La sala està dedicada a tot tipus de usuaris i usuàries, iniciat i mes experimentats en el món de l'escalada, que vulgui gaudir de l'escalada indoor, ja sigui de manera puntual o regular. Mitjançant tarifa de dia, mesual, semestral o anual. També podeu disposar de bons de 10 seccions. Consultar la que us vagi millor !!!.

Inaguració.

Entrada.

Sala d´Escalada Batec.

També és una escola d'escalada, tant per a personal adults com per a nens i nenes de diverses edats, que comencin o que vulguin perfeccionar el seu nivell. Realitzen grups d'extraescolars, casals, classes d'iniciació, etc. Sempre amb el propòsit, no només de la pràctica de l'esport, sinó també de transmetre aquells valors que integren el món de l'escalada i de la muntanya en general.

Dificultat dels blocs segons colors (de Blau fluix a Negra) + comodín (Rosa)

Sala d´Escalada Batec.

Secció ó Zona de Corda.

A més dels gairebé 800 m2. de la sala per practicar boulder, disposen d'una zona per practicar amb corda. Zona de campus amb un palafon desplomat per estrènyer a mort i divertise al màxim, gimnàs, sala de fisio i una sala polivalent per fer classes de Ioga, AcroYoga, Trx, etc.
A més d'un palafon Moon App, per donar canya a aquests blocs del món mundial, jajaja.

Campus

Campus.

Gim.

Sala d´Escalada Batec.

Servei de bar (begudes, cafes i entrepans) amb un racó acollidor, on trobareu informació de ressenyes, revistes, etc. Terrassa exterior per a l'estiu o els dies assolellats. Podreu adquirir material d'escalada i roba.
En aquest Ricon es donen xerrades, coferencias i passis de vídeo d'algunes personalitats del món de l'escalada, alpinisme i muntanya en general. Com presentacions d'articles i altres.

Zona de Oci i bar.

Sala d´Escalada Batec.

Sala d´Escalada Batec.
Com arribar.-

Carrer del Penedès nº 10, Sant Quirze del Vallès (Barcelona).

Mas Informació.-

Telf. 93 721 43 22

escaladabatec@gmail.com

http://www.salabatec.com/

Sala d´Escalada Batec.

Sala d´Escalada Batec.
Horaris.-

De Dilluns a Dissabtes de 9:00 h. a 22:30 h.

Diumenges de 10:00 h. a 20:00 h.

Sala d´Escalada Batec.

Sala d´Escalada Batec.

No hay comentarios:

Publicar un comentario