miércoles, 9 de agosto de 2017

Escalada Esportiva Turo de Cal Beco "Sector Rototom" Les Casetes, Les Casetes d´en Muntaner - Vallirana (Barcelona).

Croquis dels sectors i vies d´escalada extret de.- fernando-espacioamorylocura.blogspot.com.e

Ressenyes de vies d'escalada esportiva Turó de Cal Beco "Sector Rototom" Les Casetes, Les Casetes d´en Muntaner-Vallirana.-

Nota. En aquestes ressenyes només descrivim les del sector Rototom, deixant per properes als altres sectors de la zona. Així que començar des de la via marcada com nº 93 en el croquis del blog de Fernando -Espai de Amor y Locura. Gràcies per la teva gran feina. Una forta abraçada !!!.

Via 93.- Top 10, 6a.
Via 94.- 1 + 1 = 3, 6a.
Via 95.- Pijus Magnificus, 6a/6a+.
Via 96.- s/n, V+.
Via 97.- s/n, 6a+.
Via 98.- Charmed, V+.
Via 99.- Vitrubio, 6a.
Via 100.- Comanche, 6a+.
Via 101.- La Hormiga Atomica, 6a+.
Via 102.- Gertrudis, 6a+/6b.
Via 103.- Sunsplash, 6a+/6b.
Via 104.- Rastas is one, 6a+.


Masia en venda.

Turo de Cal Beco - Les Casetes.
Via 105.- s/n, 6b+.
Via 106.- s/n, 6a/6a+. (No te R, feu servi la R vies dels costats!!!).
Via 107.- Lamentaciones, 6b+/6c.
Via 108.- X- Sex, V+.
Via 109.- Badia, V+.
Via 110 .- Martina, V+.
Via 111 .- L´Esser del Mil.leni, 6b.
Via 112 .- s/n, 6a+.



Pont sobre la riera.


Turo de Cal Beco.

Peus de via. Via Charmed, V+.
Via 113.- s/n, 6a+.
Via 114.- Jimi Hendrix, 7a+.
Via 115.- Pol, 6b/6b+.
Via 116.- Rototom, 6b.
Via 117.- Matsya Nyaya, 6b+.
Via 118.- Crisis, What Crisis?, 6b+/6c.
Via 119.- La Otra Acera, 6b+ ó A0.

Material: 12 a 14 cintas expres millor que sobrin a que les trobem a faltar, jejeje !!!, L'alçada màxima de les vies són uns 25 metres. Per a la Via nº 119 si feu A0 portar matèria específic.

Via Charmed, V+.

Via s/n, V+.

Via La Hormiga Atómica, 6a+.

Peus de via.

Vallirana és una potent zona d'escalada esportiva que des dels anys 80's va començar a sorgir els diferents sectors i els centenars de intinerios que fins l'actualitat s'han anat ubicant i equipant. De roca calcària és un lloc ideal per escalar durant gairebé tot l'any. Itineraris o vies de caràcter atletico i posicionament, Algunes per var de valent. En fi us deixem una mica ressenyada aquesta fabulosa zona de les Casetes d'en Muntaner. A això i molt important molt respecte pel treball realitzat pels equipadors de la zona i deixar sempre la zona neta perquè la puguem gaudir durant molt molt de temps.

Kapi.
Via Rasta is One, 6a+.


Via Vitrubio, 6a+.

Vies (de Esq a Dtra) s/n, 6a+ / Charmed, V+ / Vitrubio, 6a+.


Via Gertrudis, 6b.

Via Gertrudis, 6b.

Via Rasta is One, 6a+.
Aproximació.-

Des de Barcelona, agafarem l'A-2, fins a la sortida 599 des de la B-24. O bé venir per la N-340a en direcció Vilafranca del Penedès. Passarem tota la població de Vallirana i just a l'entrada de "les Casetes d'en Muntaner" abans de les cases i el cartell indicatiu, girarem a la dreta i podrem aparcar a una placeta amb una pèrgola i al centre hi ha unes pedres a manera d'escultura.

Vies Rasta is One, 6a+ / Lamentaciones, 6c.

Via Badia, V+.

Via Gertrudis, 6b.

Turo de Cal Beco.
Acces.-

Un cop hem estacionat el vehicle a la placeta. Sortim caminant cap a la paret veurem una gran masia a venda. També si mirem a la paret, hi haurà un cartell, d'una fabrica de ceràmiques "Becerra", creuarem per una passarel·la que ens acosta a una zona de cultius. Per aquesta pista ens aproparem a l'antiga pedrera on veurem un paisatge força degradat i abandonat amb maons i tubs de ciment, Continuarem per aquesta pista envoltant-fins arribar passar per sota d'un pal elèctric, de nou anirem cap a l'esquerra per les senderes que ens condueixen fins als peus de via. Procurar fer servir els senders més marcats doncs hi ha altres menys evidents i aquests ja comencen a degradar més el terreny. Si us plau siguem mes conscients en el medi que ens movem, no cal per comoditat o vagància degradar tant les montañas. Gracies. Per saber en que sector o vies esteu alguna tenen el nom escrit sobre una pedra sikada al peu de via.

Croquis d aproximació i acces als Sectors extret de.- fernando-espacioamorylocura.blogspot.com.e

No hay comentarios:

Publicar un comentario